R+D+i

València celebrarà la jornada AgroBank amb la Digitalització i la Innovació en l'Ús de l'Aigua

10/12/2021

Aprofitant la celebració del Fòrum Econòmic Espanyol "Oportunitats en sectors actius en digitalització: energia, logística-ports, salut i agricultura", que tindrà lloc al port de València el proper dimarts, AgroBank planifica una nova jornada híbrida.


El dia 14 de desembre a les 17h se celebrarà la jornada AgroBank amb la Digitalització i la Innovació en l'Ús de l'Aigua, que comptarà amb la inauguració de Xicu Costa, director territorial de CaixaBank de la Comunitat Valenciana. A continuació es presentara la ponència "Transformació digital de l'agricultura valenciana", impartida per Edgar Llop, director del Departament d'Automatització Intel·ligent d'AINIA.


Després tindrà lloc una taula rodona sobre sostenibilitat i eficiència en la gestió dels recursos hídrics per a l'agricultura, moderada per Cristina del Campo, directora general d'AINIA. Hi intervindran els participants següents:


- Salvador Marín, president de FECOREVA (Federació de Comunitats de Regants de la Comunitat Valenciana).


- Carlos A. Arenes, conseller delegat d'Agricultura, Climatización y Desarrollo, S.L.


- Ismael Avellán, conseller delegat de 4PLUS Ingenieros y Arquitectos.


- José A. Soria, president del Tribunal de les Aigües de València.


La jornada conclourà amb la clausura de Rogelio Llanes, secretari autonòmic d'Agricultura i Desenvolupament Rural. Finalment, s'oferirà un servei de còctel-networking als assistents.


www2.caixabank.es/apl/formularios/registroeventos/index_es.html?idEvento=m86kgJkLC3f9HVtB6qvYKUoPYsRLREogT4FVQg8X1hs3D