R+D+i

Últims dies per a la inscripció als Premis d'Excel·lència a la Innovació per a Dones Rurals

27/05/2021

El termini per presentar les candidatures de la dotzena edició dels Premis d'Excel·lència a la Innovació per a Dones Rurals continua obert i s'acaba el proper 4 de juny, un mes després que s'anunciés la convocatòria en el Butlletí Oficial de l'Estat.


Aquests premis, convocats anualment pel Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació des de l'any 2010, constitueixen una de les principals línies de reconeixement del Govern d'Espanya a la tasca, projectes i trajectòria de les dones en el desenvolupament del medi rural.


Amb aquests premis es vol donar visibilitat a la tasca imprescindible que duen a terme les dones en el desenvolupament dels territoris mitjançant projectes que són exponents de la diversificació econòmica, la innovació i l'emprenedoria en el territori rural.


Els premis inclouen quatre categories: excel·lència en la innovació en l'activitat agrària, excel·lència en la innovació en l'activitat pesquera o aqüícola, excel·lència en la innovació en la diversificació de l'activitat econòmica del medi rural i excel·lència en la comunicació. En cadascuna d'aquestes categories es premiaran tres iniciatives i es concediran un primer, un segon i un tercer premi de 18.000, 12.000 i 7.500 euros, respectivament.


A aquestes categories s'afegeix un premi extraordinari de caràcter honorífic: reconeixement especial per la trajectòria vinculada al suport a les dones en el medi rural.


Per ampliar la informació sobre aquests premis es pot consultar la pàgina web del ministeri, on també es poden descarregar els formularis d'inscripció