Indústria

The Banker tria CaixaBank Banc de l'Any 2021 a Espanya

02/12/2021

CaixaBank ha estat reconegut Banc de l'Any 2021 a Espanya (Bank of the Year 2021 in Spain) per la revista britànica The Banker, del Grup Financial Times. D'aquesta manera, i per primera vegada a la seva història, CaixaBank rep en un mateix any el màxim reconeixement nacional per les publicacions econòmiques The Banker, Euromoney (Millor Banc a Espanya 2021) i Global Finance (Millor Banc a Espanya 2021).


La revista The Banker ha destacat CaixaBank en un exercici en què, després de la seva fusió amb Bankia, s'ha convertit en líder destacat del mercat espanyol tant en nombre d'actius com de clients, amb quotes de mercat reforçades en els principals segments del negoci. El seu model de negoci, molt diversificat i amb més escala, la seva fortalesa financera i la seva aposta per la innovació contínua i l'excel·lència del servei al client permeten a l'entitat fixar una base sòlida per assegurar-ne la rendibilitat sostenible en un entorn altament competitiu.


CaixaBank dona suport, mitjançant la seva activitat, a iniciatives i projectes respectuosos amb el medi ambient, que contribueixen a prevenir i mitigar el canvi climàtic, a impulsar la transició cap a una economia baixa en carboni i el desenvolupament social. Ha mobilitzat més de 24.300 milions en finançament sostenible durant els nou primers mesos del 2021, amb més de 8.000 milions formalitzats en finançament verd i ESG. Alhora, CaixaBank també ha participat en l'emissió de 16 bons verds, sostenibles o socials, per un valor de 16.300 milions, i s'ha situat com el banc líder a Espanya i Portugal.