R+D+i

TaxDown, Plexigrid, Fregata Space, Oscillum, Corify Care i Last.App guanyen els Premis EmprènXXI

13/06/2022

Les start-ups TaxDown, Plexigrid, Fregata Space, Oscillum, Corify Care i Last.App han guanyat els Premis EmprènXXI, impulsats per CaixaBank a través de DayOne, la seva divisió especialitzada en empreses de tecnologia, innovació i els seus inversors, i coatorgats per el Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme a través d'ENISA.


L'acte de lliurament s'ha realitzat en el marc del South Summit 2022 i ha comptat amb la intervenció d'Ana Díez Fontana, directora de Negocis i Emprenedors de CaixaBank, i José Bayón, director general d'ENISA.


Prop de 100 persones han participat com a jurat per a seleccionar les empreses guardonades; representen els principals agents de l'ecosistema emprenedor. Per exemple, corporacions com AEBAN, SpainCap, Kibo Ventures, Encomana, Elewit, Roca i Zone2Boost, entre d'altres, han estat representants dels principals fons de capital risc.


Aquest any, els guardons compten amb el suport de diferents àrees de negoci i divisions de CaixaBank: AgroBank, CaixaBank Digital Business, CaixaBank Payments & Consumer, Zone2boost, imagin, MicroBank, VidaCaixa, Banca d'Empreses, CaixaBank Hotels&Tourism, CaixaBank Banca Privada, Banca de Particulars, CaixaBank Sèniors i CaixaBank Negocis.


Amb motiu del 15è aniversari dels premis, també s'han lliurat dos accèssits especials amb una dotació de 15.000 euros cadascun. El premi Impacte Social, patrocinat per MicroBank, l'ha guanyat Foodration4all pel seu gran compromís social i la seva lluita a favor de la reducció de desigualtats; d'altra banda, el premi DeepTech a la innovació tecnològica més disruptiva, impulsat per CaixaBank Tech, s'ha atorgat a la start-up Roka Furadada.


A més, com cada any, l'ambaixada d'Israel ha lliurat a Espanya un accèssit a la innovació "Israel Start-up Nation" a la start-up Nax Solutions (Comunitat Valenciana), que es dedica a l'aplicació de metodologies d'intel·ligència artificial per al monitoratge i la predicció de cultius.


Més informació a www.caixabank.com/comunicacion/noticia/taxdown-plexigrid-fregata-space-oscillum-corify-care-y-last-app-ganan-los-premios-emprendexxi_es.html?id=43528