Indústria

Startup Europe Smart Agrifood Summit inaugura la seva quarta edició

01/10/2021

Startup Europe Smart Agrifood Summit ha inaugurat la seva quarta edició amb una presència important de personalitats tractives de l'estratègia europea per a la transformació digital i la innovació del sector agroalimentari.


L'esdeveniment, que ha comptat amb la participació de Juan Ignacio Zafra, director Territorial de CaixaBank a Andalusia Oriental, ha reunit a banda de personalitats l'alcalde de Màlaga, Francisco de la Torre; el secretari general d'Agricultura, Ramaderia i Alimentació, Vicente Pérez, i la vicepresidenta quarta de la Diputació Provincial de Màlaga i diputada de l'Àrea de Ciutadania i Atenció al Despoblament del Territori, Natacha Rivas.


L'acte d'obertura ha estat protagonitzat per Paolo de Castro, europarlamentari i membre de la Comissió d'Agricultura de la UE, el qual ha destacat que "en un context complex ?determinat no només per l'emergència sanitària, sinó també per les tendències com el canvi climàtic, la competència internacional i el compromís assumit amb el Pacte Verd Europeu? avui dia es demana a les empreses agrícoles que guanyin un doble repte, el de la competitivitat i la sostenibilitat".