SEPOR
Ramaderia

SEPOR presenta el programa preliminar de la propera edició

07/07/2023

La Fira Ramadera, Industrial i Agroalimentària de Llorca (SEPOR) ha posat a disposició de tots els sectors interessats el programa preliminar confeccionat de la que serà la seva edició cinquanta-sis. Una edició que es tornarà a celebrar de manera presencial al centre de fires i congressos IFELOR de Llorca del 23 al 26 d'octubre, i que ja compta amb el 80 % de l'espai expositiu confirmat. En aquest sentit, destaca la gran participació internacional registrada en aquesta edició d'empreses i institucions estrangeres que busquen a la cita de Lorca solucions tècniques i de formació gràcies al gran nivell del sector espanyol que es veu representat íntegrament a SEPOR.

Amb el lema “Alimentant el futur”, SEPOR se centra aquest any en les últimes tecnologies i els avenços científics i les seves aplicacions en ramaderia, indústria i agroalimentació, amb la col·laboració de amb grans experts i investigadors de rellevància nacional i internacional que tornaran, un altre cop, a confirmar la cita com a referent del sector en un any especialment compromès on s'intentarà donar especial importància a la producció i transformació dels productes fins a la seva arribada al consumidor final.

Concretament, al ja tradicional Simposi Internacional de Porcinocultura, aquest any se sumarà la jornada i+PORC organitzada pel clúster espanyol de productors de bestiar porcí, i la ponència “Estudi sobre la implantació actual i futura del sector porcí de capa blanca a la Regió de Múrcia” organitzada per INTERPORC. A més, a causa de la seva importància dins del sector, els petits remugants —bestiar oví i caprí— tindran un paper protagonista en aquesta edició de SEPOR.

D'altra banda, aquest any els i les participants de la fira seran més protagonistes que mai, ja que s'ha posat en marxa un formulari de contacte que permetrà fer arribar preguntes, consultes i apreciacions als experts i expertes que intervindran al Simposi Internacional de Porcinocultura. Aquestes qüestions es faran arribar als diferents moderadors i presentadors, que les traslladaran als ponents més adequats per donar-hi resposta.

docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd3TGRK7xx1oHczXQQyD6Ggzb_OhmZT61ADjl-c6LL3_zeFew/viewform