Blog Agrobank

El sector agroalimentari, centre de negoci a Castella-la Marna i Extremadura

10/11/2023

La Direcció Territorial de CaixaBank a Castella-la Manxa i Extremadura, a través d’AgroBank, va celebrar el 12 de juny passat a Toledo la primera “Convenció Territori Agro” dedicada al sector. 

A la trobada, hi van assistir 600 empleats de CaixaBank a Castella-la Manxa i Extremadura que van poder conèixer els reptes i les oportunitats que ofereix un sector estratègic, l’agroalimentari, per al desenvolupament econòmic i social de totes dues regions.

En la jornada van participar el director territorial de CaixaBank a Castella-la Manxa i Extremadura, Jaime Campos, i el fins llavors director d’AgroBank, Sergio Gutiérrez, que van intervenir en una taula rodona titulada “Creixem amb Agro. Oportunitats i perspecti- ves del sector”, juntament amb el president nacional d’ASAJA, Pedro Barato; el president de Cooperativas Agro-alimentarias de España, Ángel Villafranca, i el director adjunt de Grup Mercoguadiana, Pedro González.

Durant el desenvolupament de la convenció es van mostrar casos d’èxit en què AgroBank ha ajudat empreses de totes dues regions a desenvolupar projectes d’inversió i finançament, com també a implantar iniciatives encaminades a l’eficiència i la sostenibilitat.