Emocions agràries

Raúl Calleja Director de Fruit Attraction

03/10/2020

Fa poc, el Comitè Organitzador de la fira internacional hortofructícola www.ifema.es/fruit-attraction" target="_blank" rel="noopener">Fruit Attraction ha conclòs que la 12a edició d'aquest esdeveniment de referència mundial sigui telepresencial, gràcies a una innovadora i avançada plataforma tecnològica al servei de la comunitat professional hortofructícola internacional: Fruit Attraction LIVEConnect.


Aquesta meditada decisió és fruit de mesos de monitoritzar i valorar exhaustivament el desenvolupament de la situació arreu del món, la impredictible evolució de les mesures per controlar la pandèmia de la COVID-19 en els diferents països i la sempre permanent voluntat d'atendre les sensibilitats i les necessitats del conjunt de la comunitat expositiva de Fruit Attraction.


El nou entorn ens ha obligat a tots a accelerar la implantació de noves maneres de treballar i de relacionar-nos. La indústria hortofructícola continua oberta i, per això, Fruit Attraction LIVEConnect pretén convertir-se en la primera i més gran xarxa social professional per al nostre sector i ajudar les empreses a continuar generant leads qualificats que converteixin en vendes o en compres.


Acompanyar les empreses és en l'ADN www.ifema.es/" target="_blank" rel="noopener">d'IFEMA i de Fruit Attraction. En onze anys hem aconseguit entre tots dur a terme aquest gran projecte, i ha estat amb el sector i pel conjunt del sector. Ara toca seguir encomanant l'esperit de Fruit Attraction, fer comunitat i aprofitar l'oportunitat de situar les nostres fruites i hortalisses al món.


De l'1 al 31 d'octubre de 2020 se celebrarà la primera edició telepresencial de la història de Fruit Attraction. Fruit Attraction LIVEConnect és una innovadora plataforma tecnològica i un sistema amb intel·ligència artificial per generar milers d'impactes i notorietat de marca per a les empreses i els seus productes amb milers de compradors, distribuïdors i traders de 160 països.


La seva estructura està dissenyada amb totes les funcionalitats per generar i promoure noves oportunitats de compra-venda entre professionals de tot el món, i permet enriquir la xarxa de contactes dels equips comercials de les empreses participants; conèixer tota l'oferta de proveïdors, productes i novetats del sector del 2020; establir videotrucades i eB2B des de la mateixa plataforma; fer servir el sistema de livechat; rebre recomanacions de contactes gràcies al sistema d'intel·ligència artificial; organitzar sessions i demostracions per part de les empreses expositores, i allotjar vídeos i documentació tècnica sobre productes i serveis.


En definitiva, un nou instrument de treball i networking per a la comunitat professional durant tot el mes d'octubre, moment clau per planificar campanyes, que permetrà a les empreses generar innumerables nous leads comercials de compradors amb què podran iniciar un contacte comercial.


A més, Fruit Attraction LIVEConnect serà el marc en què se celebraran nombroses jornades tècniques, debats, sessions i congressos monogràfics diaris sobre categories de productes, oportunitats de mercats internacionals, temes del màxim interès sectorial, etc., organitzats per associacions, mitjans i els mateixos expositors participants. Entre d'altres, acollirà congressos com ara Biofruit Congress, World Fresh Forum (amb sessions específiques amb compradors dels EUA, l'Índia, la Xina, el Japó i els EAU), Grape Attraction Congress, jornades sobre packaging, ODS, sostenibilitat, The Fresh Convenience Market, Factoría Chef?


De la mateixa manera, serà l'espai on es podran conèixer totes les novetats del mercat de l'any 2020 i presenciar les finals d'Innovation Hub-Premios Accelera, i també una infinitat de sessions diàries organitzades pels mateixos expositors, que durant 31 dies designaran Fruit Attraction LIVEConnect com l'esdeveniment més gran i de més abast de la història dels que s'han celebrat fins a la data. Per assistir-hi, només cal donarse d'alta a la plataforma a www.fruitattraction.com


Amb el missatge Connecting The World's Fresh Produce Community, i amb una gran campanya de comunicació i viralització arreu del món per enriquir la comunitat de la plataforma, alimentant-la de la base de dades de Fruit Attraction, que té 230.000 registres actius de 160 països, Fruit Attraction LIVEConnect pretén convertir-se en la comunitat professional de referència mundial per al networking comercial del sector hortofructícola.


La inscripció com a empresa expositora a la plataforma Fruit Attraction LIVEConnect implicarà que es mantenen i es renoven tots els drets adquirits a efectes d'antiguitat i fidelitat de cara a l'edició segu?ent, incloent-hi un innovador programa de fidelització i impuls.


El 2021, del 5 al 7 d'octubre, confiem poder retrobar-nos a IFEMA, tornar a estar cara a cara, palpar, tocar, assaborir i recuperar tots els atributs que una fira física ofereix i que, sens dubte, són insubstituïbles.