Indústria

Productors d'aliments, a ple rendiment amb fàbriques obertes les 24 hores

23/03/2020

Les marques principals de fabricants d'Espanya han reforçat els seus serveis durant els últims dies per garantir el proveïment d'aliments i productes bàsics i ja produeixen "a ple rendiment" amb mesures com l'obertura d'algunes fàbriques durant les 24 hores del dia.


En un comunicat que es va difondre divendres, la patronal Promarca ?entitat que agrupa desenes de marques de fabricants, entre les quals, Coca-Cola, Danone, Nestlé, Pepsico o Unilever? ha subratllat l'esforç que ha fet el sector per assegurar el subministrament d'aliments dins de la lluita contra el coronavirus.


Entre altres mesures, s'ha optat per reforçar la inversió en proveïdors i plantilles en la xarxa logística, a la qual se suma la "flexibilització" en les condicions a l'hora de recollir i lliurar les comandes a les cadenes de supermercats per vendre'ls posteriorment al consumidor.


A més, s'han establert "nous protocols de seguretat extrema per als empleats", i cita l'exemple de Danone, que reparteix a diari 3.500 mascaretes entre la plantilla.