Indústria

La problemàtica dels envasos i les assegurances de fruites vermelles, protagonistes a la Jornada Tècnica CaixaBank

26/11/2021

La repercussió i l'aplicació del reial decret d'envasos i residus d'envasos que prepara el Govern espanyol, les solucions financeres d'AgroBank per al sector de les fruites vermelles i les estadístiques i novetats de l'assegurança agrària de fruites vermelles del 2021 van ser els temes que es van abordar a la Jornada Tècnica organitzada per Freshuelva amb el patrocini de CaixaBank.


La directora territorial de CaixaBank a Andalusia Occidental i Extremadura, María Jesús Catalá, i el gerent de Freshuelva, Rafael Domínguez, van ser els encarregats d'obrir la jornada, i van desitjar que fos una jornada "fructífera i profitosa" per als assistents.


María Jesús Catalá va destacar que CaixaBank "està més enllà de les necessitats financeres, ja que som un banc, però també, i així ho demostrem, som més a prop i més lluny alhora del que són, simplement, les necessitats financeres", i va incidir sobre el suport a aquestes jornades. "Volem acompanyar-vos en el procés de transició en què estem immersos i que passa per la digitalització, les noves varietats... El moment que vivim és molt important. No és una època de canvi, és un canvi d'època", va puntualitzar.