R+D+i

La Plataforma Tecnológica del Vino llança la III Edició del Premi PTV d'Innovació

17/09/2021

La Plataforma Tecnológica del Vino llança la III Edició del Premi PTV d'Innovació, adreçat als seus associats. Un reconeixement a la seva activitat innovadora, que posa en valor les iniciatives d'R+D+I que duu a terme i que es lliurarà en una cerimònia que tindrà lloc el dia 16 de desembre a CaixaForum Madrid.


El termini per rebre candidatures queda obert fins al 14 d'octubre de 2021. Per fer-ho, cal presentar, a través de la bústia secretaria_arroba_ptvino.com, la documentació requerida en cada categoria (cal consultar les bases), juntament amb la fitxa de presentació de candidatura.


Una vegada s'hagin rebut les candidatures, el jurat, format per representants de vuit entitats (un representant del Ministeri de Ciència i Innovació, un del Ministeri d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient, un del Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial, un de la Comissió Tècnica de la PTV, un representant d'Agent Tecnològic de la PTV, designat per la PTV, un d'AgroBank, un del Comitè Assessor Internacional de la PTV i un de l'Organització Interprofessional del Vi d'Espanya (OIVE), entitat amb la qual la PTV col·labora des de l'any 2018 per mitjà d'un pla conjunt d'actuació per impulsar l'R+D+I del sector vitivinícola nacional), avaluarà les propostes i fallarà el premi, segons el procediment i el termini que es recullen a les bases d'aquesta convocatòria 2021.