Indústria

Origen España i la Comissió Europea deixen els consumidors "amb uns ulls com unes taronges"

15/09/2021

Origen España estrena campanya en diverses televisions nacionals amb la finalitat de sensibilitzar els consumidors sobre els segells europeus de qualitat diferenciada "Denominació d'Origen Protegida" (DOP) i "Indicació Geogràfica Protegida" (IGP). Es tracta d'una iniciativa que té com a finalitat que es coneguin i que se'n reconegui tant el significat com el valor. Aquesta campanya a la televisió s'engloba dins del projecte "Abre los ojos, ¡Disfruta!", de tres anys de durada i cofinançat per la Unió Europea en un 70 %.


És la primera vegada que es promocionen a la televisió exclusivament els dos segells europeus, amb un important finançament sectorial, cosa que significa un gran pas no tan sols per a l'associació, sinó per a tota la qualitat diferenciada nacional.


"Els segells DOP i IGP garanteixen l'excel·lència, la qualitat i l'origen d'alguns dels productes més reconeguts en la gastronomia espanyola i es volen acostar als consumidors a través d'una campanya de televisió molt innovadora i que trenca amb els codis tradicionals", en paraules de Jesús González, president d'Origen España. És una campanya amb una imatge molt actual, com són les videotrucades, amb missatge d'humor i llenguatge proper, "que deixa el públic amb uns ulls com unes taronges". La campanya s'estrenarà amb formats televisius (dos espots de 20" i tres de 10", cadascun dels quals presenta diferents productes amb segell DOP o IGP), display (RTB) i Social Adsdurant aquest mes de setembre, i tindrà futures onades al llarg del quadrimestre final de l'any.