R+D+i

No et perdis el seminari web "Injerto y poda de la vid, ¿Qué hay de nuevo, viejo?"

11/11/2021

El 10 de novembre passat va tenir lloc el seminari web gratuït "Injerto y poda de la vid, ¿Qué hay de nuevo, viejo?", que la Plataforma Tecnològica del Vi (PTV) va organitzar juntament amb l'Organització Interprofessional del Vi d'Espanya (OIVE) en el marc de l'acord de col·laboració per al desenvolupament d'un pla conjunt d'actuació, l'objectiu del qual és l'impuls de l'R+D+I del sector vitivinícola nacional.

L'esdeveniment, que a més ha comptat amb el suport d'AgroBank, l'ha impartit Julián Palacios, viticultor i enginyer agrònom i cuidador de vinyes a Viticultura Viva. Palacios defensa que "la poda és la tasca més necessària de totes les que ens proposem fer a les vinyes". També l'ha impartit Gonzaga Santesteban, doctor enginyer agrònom de la Universitat Pública de Navarra, que assegurava que "no necessàriament les coses noves han de ser millors, hi ha uns principis, cal respectar i afavorir la circulació de saba en la planta".

Aquesta jornada forma part d'un ampli calendari d'accions formatives que la PTV duu a terme en col·laboració amb l'OIVE per acostar les tècniques i tecnologies més innovadores a tots els agents del sector vitivinícola nacional.

Si t'ho vas perdre ja pots veure l'esdeveniment al complet a https://www.youtube.com/watch?v=3DjN3qVasGU