Agricultura

Neix Revolta Rural, un programa d'emprenedoria amb el suport de CaixaBank

07/04/2022

Rural Talent, la primera entitat que ha creat una comunitat d'empreses ubicades a zones rurals, ha signat un acord de col·laboració amb CaixaBank per desenvolupar un programa d'emprenedoria amb Asociaciones de Desarrollo Rural de Burgos ADECOAR, ADRI de la Ribera del Duero Burgalesa i AGALSA Sierra de la Demanda.


El projecte, que es desenvolupa dins del programa de CaixaBank Terra d'oportunitats, consisteix en una anàlisi i un diagnòstic dels territoris a través de qüestionaris i grups de discussió amb diferents organismes i associacions empresarials de la zona per determinar els avantatges competitius que tenen i convocar emprenedors i empreses a un esdeveniment per abordar aquestes qüestions a través d'iniciatives empresarials incipients o de nou desenvolupament.


Durant els dies 24, 25 i 26 de juny se celebrarà un esdeveniment a Caleruega amb emprenedors i empreses seleccionats, on es faran tallers i treballs en equip. A més, se seleccionaran quatre guanyadors per comarca, que rebran premis econòmics per un import total de 15.000 euros i una mentoria especialitzada per impulsar els projectes, tot atorgat per CaixaBank.


Amb aquest programa, que s'està fent alhora a Galícia i Osca, Rural Talent fa un pas endavant en la seva estratègia per enfortir l'ecosistema rural d'empreses i persones emprenedores en una aposta conjunta pel desenvolupament econòmic i la innovació en els models de negoci d'entorns rurals.