R+D+i

Nax Solutions guanya els Premis EmprènXXI a la Comunitat Valenciana

19/05/2022

La start-up Nax Solutions ha guanyat els Premis EmprènXXI a la Comunitat Valenciana, impulsats per CaixaBank a través de DayOne, la seva divisió especialitzada en empreses de tecnologia, innovació i els seus inversors, i coatorgats pel Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme mitjançant ENISA. A la Comunitat Valenciana, l'organització dels Premis EmprènXXI compta amb el suport d'IVACE i CEEI València.


Nax Solutions es dedica a l'aplicació de metodologies d'intel·ligència artificial per al monitoratge i la predicció de cultius.


El premi inclou una dotació econòmica de 6.000 euros, l'accés a formació internacional especialitzada impartida per ESADE i experts de Silicon Valley i l'oportunitat de participar a l'Investors Day EmprènXXI, jornada on mantindran contacte amb inversors i empreses amb interès de col·laborar amb l'ecosistema emprenedor.


Un any més, CaixaBank i ENISA continuen impulsant i donant suport a l'activitat emprenedora i reconeixent la tasca important que exerceixen sota el lema "Converteix-te en un innovador del 15 dels Premis EmprènXXI". Aquesta 15a edició introdueix un canvi de nom als guardons, que passen a denominar-se Premis EmprènXXI. Amb aquest canvi es vol reflectir l'evolució i l'adaptació a les noves necessitats. En aquesta ocasió, l'acte de lliurament s'ha dut a terme a la seu de CaixaBank a València durant una trobada on han participat professionals de la direcció territorial de CaixaBank i ENISA i també Silvia Rueda, directora territorial de la Conselleria d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital a València, entre d'altres ponents.


L'acte de lliurament dels premis s'ha dut a terme en el marc de la jornada d'innovació DayOne Innovation Summit, on s'ha fet una sessió de contingut amb Paula Baeza, directora de Plantilla i Operacions a Zeleros Hyperloop, Mercedes Iborra, cofundadora de Visual Nacert i Pedro Fernández Climent, director executiu i cofundador a Forest Chemical Group, S.A., premiats d'edicions anteriors.