Indústria

MEAT Place i Amvos Digital facilitaran el desenvolupament d'estratègies digitals

10/05/2021

La plataforma digital MEAT Place (www.meatplace.es) manté l'objectiu d'oferir a les empreses càrniques exportadores un seguit d'informació valuosa sobre l'accés a nous mercats, com també un catàleg de serveis, per ajudar-les durant el procés d'internacionalització.


És per això que MEAT Place i Amvos Digital (www.amvos-digital.com), consultora especialitzada en el desenvolupament d'estratègies digitals i en la integració de l'e-commerce en diversos Marketplaces d'abast global, han signat un acord de col·laboració amb la finalitat de dur a terme estratègies que impulsin la internacionalització en indústries càrniques.


A través d'aquest acord es garanteix l'assessorament i la gestió de diversos Marketplaces, com ara Amazon i Alibaba, en els quals les empreses podran oferir els seus productes càrnics. Segons l'acord, Amvos Digital també s'encarregarà de fer les gestions que calguin per dur a terme el procés d'incorporació dels productes esmentats a les plataformes seleccionades, amb la qual cosa se n'optimitzarà el posicionament i comportarà que es puguin desenvolupar campanyes de màrqueting dins de cada Marketplace.


Cal recordar que l'acord facilita l'accés de les empreses càrniques a les principals plataformes de compra, en condiciones preferents.


Tot això serà possible a través de l'ecosistema digital de trobades comercials i networking que ofereix la plataforma virtual Meat Attraction LIVEConnect, sobre la qual s'assentarà la primera comunitat i xarxa social professional del món de la indústria càrnica.


El procés de desenvolupament de les exportacions i la internacionalització han comportat un salt qualitatiu d'una especial importància estratègica per al sector càrnic. A més, el món digital està canviant la manera de fer negocis, cosa que permet a les empreses acostar-se a grans compradors, tant en el mercat europeu com en mercats de tercers països.


Per això, MEAT Place neix amb l'objectiu d'impulsar el negoci exterior de les empreses càrniques, ajudant-les a abordar els mercats internacionals, conèixer les seves característiques i oportunitats comercials i facilitar la trobada amb els principals compradors.