Agricultura

El MAPA concedeix ajuts a 916 explotacions agràries de titularitat compartida

02/11/2023

El ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació ha publicat al tauler d'anuncis de la seva seu electrònica la resolució definitiva de les subvencions a les explotacions agràries de titularitat compartida. N'han beneficiat un total de 916 a la convocatòria 2023, amb un import de 1.500 euros, la quantia màxima anual establerta a les bases reguladores per a cada explotació.

La finalitat d'aquests ajuts, els pagaments dels quals es faran abans que finalitzi aquest any, és contribuir al pagament de les quotes de la Seguretat Social dels titulars de les explotacions agràries de titularitat compartida. D'aquesta manera, el ministeri dona suport a unes entitats que tenen un potencial elevat a l'hora de mantenir el teixit social i econòmic del sector agroalimentari i del medi rural.

Aquesta línia d'ajuts, que el 2023 comptava amb un pressupost d'1,8 milions d'euros, s'emmarca en les actuacions que duu a terme el ministeri per impulsar la professionalització del treball de les dones del sector agrari, a través de la incorporació de les dones a la titularitat de les explotacions agràries.

Podeu consultar més informació sobre les característiques d'aquests ajuts a la pàgina web del ministeri, en aquest enllaç sobre titularitat compartida a les explotacions agràries.