L'índex de la FAO per als preus dels cereals es va mantenir pràcticament igual que al gener. Els preus internacionals del blat van augmentar lleugerament durant el mes, ja que les preocupacions sobre les condicions de sequera als Estats Units i la robusta demanda de subministraments d'Austràlia van ser contrarestades en gran mesura per una forta competència entre exportadors. Els preus internacionals de l'arròs van baixar un 0,1 % a causa de l'alentiment de les activitats comercials a la majoria dels principals països exportadors d'Àsia, les monedes dels quals també es van depreciar respecte del dòlar dels EUA.
L'índex de preus dels olis vegetals de la FAO va caure un 3,2 % en comparació del gener, i els preus mundials dels olis de palma, soja, gira-sol i colza també van baixar.
L'índex de la FAO per als preus dels productes lactis va caure un 2,7 % durant el mes, i les cotitzacions internacionals de la mantega i la llet desnatada en pols van registrar els descensos més acusats.
L'índex de preus de la carn de la FAO també va romandre gairebé sense canvis respecte del gener. Els preus mundials de la carn d'aus de corral van continuar baixant en un context de subministraments per a l'exportació abundants, malgrat els brots de grip aviària registrats en diversos dels principals països productors, mentre que els preus de la carn de porc van augmentar, principalment a causa de les preocupacions pel que fa a l'escassetat de disponibilitats exportables a Europa.
Per contra, l'índex de preus del sucre de la FAO es va incrementar un 6,9 % en comparació amb el gener, i va assolir el nivell més alt en sis anys, a causa, sobretot, de la revisió a la baixa de la previsió de la producció per al període 2022-23 a l'Índia i el descens dels preus internacionals del cru i l'etanol al Brasil. A la seva nota informativa sobre l'oferta i la demanda de cereals, també publicada divendres, la FAO va donar a conèixer la seva previsió inicial sobre la producció mundial de blat el 2023, en què va predir una producció mundial resultant de 784 milions de tones, i això constituiria la segona collita més alta registrada, encara que seria inferior a la de l'any anterior. S'espera una producció abundant a Amèrica del Nord, ja que els pagesos han incrementat la superfície cultivada en resposta als elevats preus dels cereals.