Innovació

Les startups més innovadores es preparen per a competir en Food4Future

16/05/2023

F4F-Expo Foodtech, l'esdeveniment tecnològic global per a la indústria alimentària que se celebrarà en el BEC de Bilbao del 16 al 18 de maig, acollirà una nova edició del FoodTech Startup Fòrum 2023, que un any més convocarà a més de 2.000 noves startups per a presentar els seus projectes, solucions i models de negoci en el sector de l'alimentació i begudes.

La tercera edició del FoodTech Startup Fòrum busca desenvolupar els ecosistemes d'innovació entorn de la cadena de valor de l'alimentació. En un espai de més de 4.000 metres quadrats, es presentaran innovacions tecnològiques per als reptes de seguretat, traçabilitat, sostenibilitat i eficiència de la cadena de valor que afronta la indústria alimentària en un context en el qual es continuen mantenint les conseqüències de la guerra d'Ucraïna i l'augment de la inflació.

Del conjunt de startups presentades enguany, un comitè d'experts seleccionarà a les 200 més innovadores, i les 60 més disruptives podran presentar el seu projecte davant fons inversió i empreses líders del sector. Les empreses emergents seleccionades seran candidates directes en els Foodtech Innovation Awards 2023.

Així mateix, i durant els tres dies de la trobada, les startups de la indústria foodtech podran reunir-se amb corporate ventures, clústers tecnològics internacionals i el sector de l'alimentació en el seu conjunt perquè puguin establir sinergies.