Indústria

L'AESAN contra el sucre

13/10/2020

L'Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició (AESAN), ha llançat una campanya de sensibilització amb el nom #AZUCARTE DEJO per fomentar la reducció del consum de sucre en la població adulta espanyola.


Sense tenir en compte que parlar i criminalitzar un producte per ell mateix, sense incloure'l en una dieta global, no és correcte des del punt de vista de la nutrició, la campanya només fa referència a l'exercici físic que és fonamental per tenir una vida saludable


La campanya, que es difondrà en mitjans on-line, del 9 al 30 d'octubre, inclou un vídeo, cartelleria, infografia i altres materials gràfics. Es duran a terme accions en formats display o vídeo multidispositiu, per arribar a Facebook, Instagram, Twitter i YouTube com a xarxes socials principals.


Amb aquesta campanya es pretén conscienciar la població de la importància dereduir el consum d'aliments processats rics en sucres afegits, i de substituir-losper altres aliments no processats com les fruites i les verdures, que contenen sucre de forma natural i són essencials per a la nostra dieta, ja que contribueixen a l'equilibri nutricional i conformen una dieta menys calòrica.