Blog Agrobank

Jornada AgroBank sobre la sostenibilitat del camp de Huelva

24/01/2023

Més de 200 persones vinculades al sector agrari es van reunir el 10 de novembre en la Jornada AgroBank "Claus per a la sostenibilitat del sector agrari de Huelva", una trobada entre professionals i experts del món agrari que va tenir lloc a Huelva.


L'objectiu d'aquesta jornada va ser analitzar la situació actual i les perspectives de futur d'aquest sector estratègic quant a sostenibilitat, innovació i digitalització, en ple procés de transformació cap al que s'ha denominat agricultura 4.0 o smartagriculture.


La jornada, celebrada en el Fòrum Iberoamericà de La Rábida, va estar presidida pel director territorial de CaixaBank a Andalusia, Juan Ignacio Zafra, qui va participar en la inauguració al costat de la presidenta de la Diputació de Huelva, María Eugenia Limón, i la secretària general d'Agricultura, Ramaderia i Alimentació de la Junta d'Andalusia, Consolació Vera.


Després de les intervencions d'obertura, van prendre la paraula Rafael Sánchez Trujillo, cap de servei de Sanitat Vegetal de la Junta d'Andalusia, i Luis Miranda Enamorado, director tècnic especialista del Centre d'Experimentació El Cebollar de Moguer. Posteriorment, es va desenvolupar una taula rodona moderada per Álvaro Burgos Mall, delegat territorial de la Junta d'Andalusia a Huelva, en la qual van participar Mamin Mingorance Guisat, directora tècnica de Freshuelva; Isabel Martín Ortiz, directora financera de AgroMartin, S. L.; Belinda Almàsseres Gallardo, consultora de BIO+d+i, i Rafael Álvarez Garrido, gerent de Verd Smart, S. L.