Blog Agrobank

Jaime Campos, nou director d'AgroBank

10/11/2023

Al final del mes de juny passat, el Comitè de Direcció de CaixaBank va nomenar Jaime Campos, fins ara director territorial de la DT Castella-la Manxa i Extremadura, nou director d’AgroBank, en substitució de Sergio Gutiérrez, que liderarà la Direcció de Marca de CaixaBank.

Així mateix, el Comitè va aprovar una nova estructura de les seves direccions territorials, que passen de 13 a 11, amb l’objectiu de con- tinuar adaptant-se a les necessitats del mercat, posar el focus en la proximitat i millorar l’experiència de client.

D’aquesta manera, CaixaBank integra les direccions actuals de Madrid Metropolitana i Madrid Sud en una única direcció territorial, que passarà a anomenar-se DT Madrid. Al capdavant d’aquesta DT hi ha Xicu Costa, fins ara responsable de la DT Comunitat Valenciana. 

A més, la directora de la DT Múrcia, Olga García Saz, també assumeix la direcció de la DT Comuni- tat Valenciana, i totes dues integraran una única direcció territorial, amb seu a València. 

D’altra banda, Juan Luis Vidal, fins ara director de la DT Madrid Sud, és el nou responsable de la Direcció Territorial de Castella-la Manxa i Extremadura.