Agrobank al dia

Impuls a la internacionalització i la innovació del sector vitivinícola a Fenavin

01/06/2019

Del 7 al 9 de maig, CaixaBank, a través de la seva línia de negoci AgroBank, va estar present a Fenavin, la Fira Nacional del Vi que es va celebrar a Ciudad Real, i a la qual va aportar continguts sobre internacionalització i innovació.


Amb l'objectiu de continuar impulsant la internacionalització d'aquest sector, que s'ha disparat en l'última dècada i ha convertit Espanya en el primer exportador mundial en termes de volum, l'entitat financera va patrocinar en exclusiva totes les activitats en la categoria de promoció exterior i economia.


A més, enguany AgroBank ha portat per primera vegada a Fenavin el Racó de la Innovació, una iniciativa dissenyada per ajudar les empreses vitivinícoles a difondre els seus projectes més innovadors. A través de diverses ponències amb experts en l'àmbit de la indústria del vi i la internacionalització del sector, els assistents a Fenavin van poder conèixer de primera mà i en profunditat els impactes del Brexit en els cellers espanyols, com es pot dur a terme una venda segura en l'exportació o consells per negociar amb venedors xinesos, entre altres temes d'interès en matèria de comerç exterior.


Així mateix, entre les ponències organitzades per CaixaBank Empreses, va destacar també la de David Pedrol, referent en el mercat del vi a Àsia, que va analitzar els nous canals de distribució d'aquell continent.


L'estand de CaixaBank es va convertir, a més, en un punt de trobada per a cooperatives, cellerers i altres empreses del sector, que hi van poder presentar novetats i avenços en tecnologia, economia circular, sostenibilitat i medi ambient.