Sostenibilitat

imagin posa en marxa la segona edició de l'imaginPlanet Challenge

27/01/2022

imagin, la plataforma de serveis digitals i estil de vida impulsada per CaixaBank, posa en marxa la segona edició de l'imaginPlanet Challenge, un programa adreçat a joves que vulguin desenvolupar idees d'emprenedoria que ajudin a combatre el canvi climàtic. L'objectiu principal de l'imaginPlanet Challenge és contribuir a crear projectes que busquin generar un impacte positiu en el planeta i donar veu i eines a una generació de joves amb consciència mediambiental i inquietuds emprenedores.


La iniciativa compta amb la col·laboració d'experts en lideratge i de personalitats vinculades a la sostenibilitat, com Bernat Añaños, confundador d'Heura; Helena Calvo, gestora de projectes d'impacte de Too Good To Go; Sara Werner, fundadora i executiva en cap de Cocunat; Laura Opazo, autora del llibre Un armari sostenible, i Laya Martí, fundadora de La Teta Management i impulsora del projecte Regala un concert, entre d'altres perfils especialistes en aquest àmbit.


L'imaginPlanet Challenge, que comença ara amb la convocatòria d'inscripcions, està organitzat en diverses fases i s'estendrà fins al mes de setembre. Els interessats a participar-hi s'hi poden inscriure a través de l'app i del web d'imagin fins al proper 15 de maig, i hauran de presentar-se organitzats en equips de 3 persones.