Indústria

HIP 2021, el primer esdeveniment professional que se celebra a Europa aquest any de forma presencial

23/03/2021

IFEMA ha tornat a obrir les portes a les fires professionals amb HIP 2021, el primer esdeveniment presencial d'aquestes característiques que se celebra a Europa aquest any, tal com ha assenyalat Eduardo López-Puertas, director general d'IFEMA, durant l'acte d'inauguració .


Hugo Rovira, President de HIP, ha volgut agrair el suport de la Comunitat i de l'Ajuntament de Madrid al sector horeca, i ha posat el focus en "el moment crucial a què s'enfronta la indústria per aprofitar els fons europeus de recuperació econòmica per reposicionar-nos i posar-nos al capdavant d'altres destinacions".


Manel Bueno, director de HIP, en la seva intervenció ha fet un homenatge a tots els professionals d'un sector especialment colpejat per la pandèmia i ha destacat la necessitat d'esdeveniments com HIP, que es poden celebrar amb totes les mesures de seguretat, més enllà de les recomanades per les autoritats sanitàries. Bueno ha agraït en nom de l'hostaleria a Díaz Ayuso i a Villacís la gestió que han fet durant la pandèmia i ha reclamat ajuda a l'administració perquè el tancament de negocis i l'increment de l'atur no es converteixin en la propera crisi, després de la sanitària.


HIP - Horeca Professional Expo 2021 se celebrarà amb totes les mesures sanitàries i de seguretat fins al dimecres 24 de març a IFEMA, amb l'objectiu de donar suport a la recuperació de l'hostaleria espanyola tan afectada des de l'arribada de la crisi sanitària.


Més de 300 firmes expositores presentaran les seves últimes innovacions amb solucions en l'àmbit de l'alimentació i les begudes, la maquinària, l'equipament, l'interiorisme, el mobiliari, el parament, la tecnologia, la higiene, l'envàs i els nous conceptes per a qualsevol negoci horeca (hoteleria, restauració, bar i cafeteria, lliurament a domicili, col·lectivitats, servei d'àpats, oci i sociosanitari). Firmes líders com CaixaBank, entre d'altres, formen part d'aquesta edició sense precedents de HIP 2021.