Indústria

Fundació Caja Rioja i CaixaBank reconeixen els millors vins de La Rioja

07/06/2022

Els vins de l'any tenen el caràcter més autèntic i són vins lligats al territori, i és precisament aquest origen que els dota de singularitat, que reflecteix l'esforç que fan els productors per mantenir i elevar la qualitat dels vins edició rere edició, cosa que fa que Fundació Caja Rioja i CaixaBank continuïn apostant per aquestes iniciatives.


Els premis, com en altres edicions, reconeixen els cinc finalistes de cada categoria i atorgaran un trofeu realitzat per l'escultor de La Rioja Óscar Cenzano als tres primers classificats de cada categoria. El guanyador de cada categoria, a més del trofeu i el diploma d'honor, tindrà un espai per presentar els seus vins al públic al passeig de l'Espolón de Logronyo durant la celebració del Concurs Agrícola de La Rioja al mes de setembre de 2022 .


Durant el concurs s'han pogut tastar els vins en el seu moment òptim, així es permet que aquest reconeixement segueixi vigent durant tot el recorregut dels vins.


Els guardons han estat lliurats per Maria Jesús Miñana Sierra, directora general d'Agricultura i Ramaderia del Govern de La Rioja; Pablo Arrieta, president de Fundació Caja Rioja; David Navarro, director d'AgroBank a la Direcció Territorial Ebre, i Fernando Ezquerro, president del Consell regulador de la Denominació d'Origen Qualificada Rioja.


L'objectiu d'aquest certamen per part de la Fundació Caja Rioja i CaixaBank és reconèixer l'excel·lent treball dels viticultors de La Rioja per contribuir al desenvolupament de la vida dels pobles de la regió i del sector vitivinícola i afavorir el coneixement de la cultura de La Rioja, reflectida de la manera més propera als vins més joves.