Indústria

Fruit Attraction entrega els premis Innovation Hub Awards

07/10/2022

Un total de 15 productes i serveis hortofructícoles han participat en els premis Innovation Hub Awards i han defensat la candidatura, avui, l'últim dia de Fruit Attraction 2022. Un jurat ?format per María Camino Arroyo, subdirectora general de fruita, hortalisses i vitivinicultura del Ministeri d'Agricultura; Victorio José Teruel Muñoz, subdirector General de Gestió de la Seguretat Alimentària. Organisme Autònom Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició (AESAN); Rubén Moratiel, professor titular de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica, alimentària i biosistemes; Gonzaga Ruiz de Gauna, gerent de la plataforma tecnològica BIOVEGEN, i Luis Martín, responsable Tècnic de FEPEX? ha determinat lliurar el premi al producte fresc a l'empresa SURINVER; el premi F&V Industry ha recaigut en SYNGENTA, i en la categoria Accions de sostenibilitat i compromís, la vencedora ha sigut GRANADA LA PALMA, les quals han rebut 2.000 euros cadascuna.


En la categoria Producte fresc, Surinver ha presentat les seves postres cremoses i naturals de carabassa amb fruita: una deliciosa combinació que ofereix sabors únics amb una textura suau i cremosa.

En la categoria Indústria auxiliar, Syngenta ha guanyat amb el producte Persicop, un fixador biològic de nitrogen a partir de microorganismes per a hortícoles, fruiters i cítrics.


I, per acabar, en la categoria Accions de sostenibilitat i compromís, Granada la Palma ha vençut amb la burger vegana de tomàquet cherry La Parcela: un mos saludable, sostenible i compromès amb el medi ambient. El control de tot el procés, des de la sembra fins a la comercialització, i un fort sentit de la responsabilitat inspirat en l'economia circular i l'aprofitament, fan d'aquest producte un referent en accions de sostenibilitat i compromís.


Els 15 productes reconeguts pel jurat com a finalistes en les diferents categories han sigut, en la categoria Producte fresc: RubisGold, de l'empresa Earth Market Iberica; guacamole en pols, d'Interanza; Brocoli Mole, de Sat Bonnysa; postres cremoses i naturals de carabassa amb fruita, de Surinver, i iSTEM, de Syngenta. En la categoria F&V Industry: Dendrofruit 360, de l'empresa Agerpix; Flexygo Q, d'Ahora; Sinclair EcoLabel HOME? (OKH ? S0728), de Sinclair; Film Acolchado Biocartene®, de Sipa Natur World / Kacem Logistica, i Persicop, de Syngenta. Els finalistes de la categoria Accions de sostenibilitat i compromís: Gama Resilbio, d'Algaenergy; crema de bròquil, d'Agromark; Equi-sun, de Deygest; hamburguesa vegana de tomàquet cherry La Parcela ?de l'empresa Granada la Palma?, i Generador de Nanobombolles Neo, de Moleaer.