Indústria

La FIAB i el col·legi madrileny de nutricionistes s'alien contra la desinformació

19/11/2019

La patronal de la indústria alimentària i el Col·legi Professional de Dietistes-Nutricionistes de la Comunitat de Madrid (CODINMA) han arribat a un acord de col·laboració per combatre de manera conjunta la desinformació.


En un comunicat, la Federació Espanyola d'Indústries d'Alimentació i Begudes (FIAB) ha informat aquest dilluns que l'objectiu del conveni és contribuir a fer que els consumidors rebin informació "amb base científica".


"Aquest acord ens acosta a un col·lectiu professional molt important per a la nostra activitat diària i contribuirà a difondre informació veraç i contrastada als ciutadans en un tema tan sensible com l'alimentació", ha destacat el director general de la FIAB, Mauricio García de Quevedo.


D'altra banda, la degana del CODINMA, Luján Soler, ha incidit en la importància de divulgar "hàbits saludables" amb l'objectiu que el missatge penetri en la societat, després de reclamar la incorporació de dietistes i nutricionistes en les empreses del sector per "millorar la formulació dels productes".


A més de col·laborar en comunicació, les dues entitats "promouran la formació i la incorporació al mercat laboral dels col·legiats de CODINMA i fomentaran la creació d'equips multidisciplinaris a les companyies"