FENAVIN
Agricultura

Fenavin, patrocinada per Caixabank, arrenca amb les millors expectatives de negoci i 10.000 contactes concertats

10/05/2023

La Fira Nacional del Vi, que està patrocinada per Caixabank, ha obert les portes de la millor edició de la seva història perquè el seu contingut està finalment a l'alçada del continent. La Diputació de Ciudad Real, gestionada per José Manuel Caballero, ha aconseguit donar resposta a la carència principal que presentava el recinte, on uns pavellons moderns, accessibles i funcionals han relegat les carpes a l'oblit. El complex IFEDI ha entrat al circuit de fires amb una gran presència internacional, ja que des de primeres hores del matí, la millor fira del vi espanyol del món registrava una activitat comercial i de negocis frenètica.

FENAVIN és un esdeveniment que ha d'estar per sobre de qualsevol interès que no sigui treballar pel sector vitivinícola de la província i de Castella-la Manxa, com també per tots aquells que, de manera directa o tangencial, es beneficien de la seva puixança. En aquest punt, no s'ha dubtat a al·ludir a la postura responsable del grup de l'oposició de la Diputació en les decisions adoptades respecte de FENAVIN.

Gairebé 2.000 cellers, dels quals 900 són de la regió i gairebé 350, de la província de Ciudad Real, milers de compradors nacionals i procedents de 102 països i prop de 10.000 contactes comercials tancats abans de la inauguració d'aquest magne esdeveniment expositiu monogràfic sobre vi espanyol donen peu per pensar en un altre nou èxit sense precedents que recull la fira que impulsa la Diputació de Ciudad Real.

Castella-la Manxa produeix el 10 % del vi del món, mentre que el 55 % que exporta Espanya procedeix de la regió, i això encara subratlla més la capacitat de projecció i de creixement que demostra el dinamisme i la potència del sector.