Cereal
Agricultura

Els agricultors del cereal es digitalitzen amb la nova APP d'Abastores

16/03/2023
cereal

L'empresa emergent de Toledo Abastores és la primera llotja en línia de matèries primeres agrícoles entre empreses. Ara engega la seva nova app per a agricultors gratuïta i destinada al sector dels cereals, tant als agricultors com als magatzemistes, ramaders o transformadors de matèries primeres.

L'app es pot descarregar a través de la Play Store i l'App Store i, en un sol clic, ofereix al sector l'evolució de preus a temps real i la possibilitat, per tant, de treure més rendibilitat a les collites. S'hi podran veure els preus del mercat del cereal que serveixen com a base per poder oferir les collites i poder rebre ofertes. L'objectiu de l'aplicació és aportar tota la informació del sector del cereal i posar a disposició de pagesos i magatzemistes l'opció de comprar i vendre el producte d'una manera fàcil i ràpida i de manera que siguin ells que triïn quan i a quin preu faran la transacció, a més de les condicions de pagament.

El llançament de l'app és un pas més en l'evolució de l'empresa emergent que, en dos anys, ha comercialitzat més de 1000 camions de cereals, especialment destinats a la producció de pinso animal i amb destinació a pràcticament tota la geografia espanyola. El valor de les operacions gestionades ha arribat a més de 8 milions d'euros. Actualment, opera a gairebé tota la península, especialment a Castella-la Manxa, Andalusia, Extremadura i Castella i Lleó (zones molt productores de cereal). També en més d'un centenar de ciutats, i té més de 3000 agricultors i 700 operadors del mercat registrats a la plataforma.