Indústria

#ElPaísMásRicoDelMundo , la nova campanya promocional dels Aliments d'Espanya

19/11/2020

El ministre d'Agricultura, Pesca i Alimentació, www.mapa.gob.es/es/ministerio/luis-planas/Luis-Planas.aspx" target="_blank" rel="noopener">Luis Planas, ha presidit l'acte de presentació de la nova campanya promocional dels Aliments d'Espanya que, amb el lema www.alimentosdespana.es/es/campanas/ultimas-campanas/alimentos-de-espana/el-pais-mas-rico-del-mundo/default.aspx" target="_blank" rel="noopener">#ElPaísMásRicoDelMundo, suposa un pas endavant en el reconeixement de la pujança, la riquesa i la diversitat dels aliments i begudes espanyols i del sector agroalimentari.


En la seva intervenció, el ministre ha apuntat que la iniciativa que es presenta avui se suma a altres campanyes específiques que el ministeri ha posat en marxa recentment: "www.alimentosdespana.es/es/campanas/ultimas-campanas/alimentos-de-espana/alimentos-de-espana-el-arte-de-saber-hacer/default.aspx" target="_blank" rel="noopener">L'art del saber fer" i "www.alimentosdespana.es/es/campanas/ultimas-campanas/otros-alimentos/alimentais%20nuestra%20vida.aspx" target="_blank" rel="noopener">Alimenteu la nostra vida", que s'han llançat per donar reconeixement als nostres agricultors, ramaders, pescadors, cooperatives, indústria i distribució alimentària. "Tots mereixen el reconeixement del conjunt de la societat" pel gran esforç que fan per oferir-nos aliments sans, segurs i en quantitat suficient.


Planas ha agraït la feina del sector agroalimentari durant la pandèmia per un esforç que "seguirà present en el futur", perquè el sector agroalimentari serà un dels pilars fonamentals de la recuperació social i econòmica del nostre país.


Per al ministre, aquest reconeixement de la qualitat dels aliments espanyols "ha de ser un motiu d'orgull i d'unió per al conjunt de la societat". Segons ha apuntat, Espanya té 375 figures de qualitat diferenciada que suposen "la punta de llança del sector agroalimentari, i a això s'han de sumar les habilitats dels cuiners espanyols". Aquest conjunt d'aliments i gastronomia forma una "combinació imbatible que volem posar en valor en aquest moment i de cara al futur", ha afegit.


Com a ambaixador d'aquesta campanya, el ministre entén que no podíem comptar amb algú millor que el xef José Andrés, reconegut arreu del món no només per les seves qualitats de cuiner excel·lent, sinó també per les qualitats humanes, especialment a través de la seva funció d'ajuda als més necessitats.