R+D+i

Elliot Cloud guanya els Premis EmprènXXI a La Rioja

02/05/2022

La start-up Elliot Cloud ha guanyat els Premis EmprènXXI a La Rioja, impulsats per CaixaBank a través de DayOne, la seva divisió especialitzada en empreses de tecnologia, innovació i els seus inversors, i coatorgats pel Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme mitjançant ENISA. A La Rioja l'organització dels Premis EmprènXXI compta amb el suport de l'Agència de Desenvolupament Econòmic de La Rioja (ADER).


Elliot Cloud és el resultat de diversos projectes d'R+D+I duts a terme des de BOSONIT, desenvolupant una plataforma IoT open source per a ciutats intel·ligents, el sector agrícola i l'industrial. Es tracta de la solució nativa més rendible, robusta i completa del mercat, pensada des de la seva concepció per a la indústria i les infraestructures smart.


El premi inclou una dotació econòmica de 6.000 euros, l'accés a formació internacional especialitzada impartida per ESADE i experts de Silicon Valley i l'oportunitat de participar en l'Investors Day EmprènXXI, una jornada on mantindran contacte amb inversors i empreses amb interès de col·laborar amb l'ecosistema emprenedor.


Un any més, CaixaBank i ENISA segueixen impulsant i donant suport a l'activitat emprenedora, així com reconeixent la tasca important que exerceixen sota el lema "Converteix-te en un innovador del 15 dels Premis EmprènXXI". Aquesta 15a edició introdueix un canvi de nom als guardons, que passen a denominar-se Premis EmprènXXI, amb el qual es vol reflectir l'evolució i l'adaptació a les noves necessitats.