Covirán i CaixaBank signen un acord per beneficiar socis i treballadors de la cooperativa
Indústria

Covirán i CaixaBank signen un acord per beneficiar socis i treballadors de la cooperativa

21/12/2023

Covirán i CaixaBank van signar el dilluns 18 de desembre un conveni de col·laboració pel qual l’entitat financera col·laborarà amb els socis de la cooperativa i els acompanyarà en els projectes futurs, tant nacionals com internacionals. L’entitat obre diverses vies d’accés a productes financers en condicions preferents, amb la qual cosa donarà suport al pla d’expansió de Covirán i finançarà els socis i els treballadors.
Aquest acord, que estableix un nou espai de col·laboració entre les dues entitats, es va rubricar a la seu del Grupo a Granada pel president de Covirán, José Antonio Benito, i el director general de la cooperativa, Esteban Gutiérrez, com també pel director financer, Juan Alfonso Martín. Per part de CaixaBank van segellar l’acord Amador Carmona i Ángel Francisco García Lechuga, director comercial de Xarxa i director comercial d’Empreses d’Andalusia Oriental, respectivament.
 
La signatura és el punt de partida d’un ampli programa entre les dues companyies, que inclou múltiples accions enfocades a facilitar l’accés a productes financers també per als socis i treballadors de Covirán, incrementar el valor per als seus clients a través de programes de fidelització, com també impulsar el compromís de totes dues companyies pel que fa a iniciatives socials i de responsabilitat corporativa.
José Antonio Benito, president de Covirán, va assegurar: “És imprescindible el paper que ocupen les entitats financeres a l’hora de gestionar els més de 2.730 supermercats Covirán distribuïts a Espanya i Portugal, motors generadors d’ocupació a les zones en què opera, desenvolupant i enriquint la seva activitat i el teixit empresarial local. Els socis de Covirán són emprenedors que han demostrat la seva aportació a l’economia nacional durant els 62 anys de vida de l’empresa i per créixer disposen d’acords financers com el que estem signant avui que els permetrà afrontar el futur amb garanties”.
Per la seva banda, el director comercial de Xarxa Andalusia Oriental Nord, Amador Carmona, va destacar aquest acord en “el propòsit de CaixaBank d’estar sempre molt a prop dels seus clients i oferir als cooperativistes les eines necessàries, i en les millors condicions financeres, per promoure l’economia local a cada racó d’Andalusia en què hi hagi un establiment de Covirán”.