Agricultura

Convocats els Premis d'Excel·lència a la Innovació per a Dones Rurals

05/05/2021

El Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació ha publicat avui al Butlletí Oficial de l'Estat (BOE) l'extracte de la convocatòria de la XII edició dels Premis d'Excel·lència a la Innovació per a Dones Rurals corresponents a l'any 2021.


Aquests premis, que el Ministeri ha convocat anualment des de l'any 2010, són una de les principals línies de reconeixement del Govern d'Espanya a la feina, els projectes i la trajectòria destacables de les dones en el medi rural.


Amb ells es busca donar visibilitat a la tasca que desenvolupen les dones en el nostre medi rural, i a la seva contribució imprescindible en el desenvolupament d'aquests territoris, amb la posada en marxa de projectes que sovint són exponents de la diversificació econòmica, la innovació i l'emprenedoria al territori rural.


Per això, aquests guardons distingeixen projectes nous, excel·lents i originals duts a terme per dones rurals, però també actuacions que reconeixen la feina i el paper de les dones en el medi rural.


Inclouen quatre categories: excel·lència en la innovació en l'activitat agrària, excel·lència en la innovació en l'activitat pesquera o aqüícola, excel·lència en la innovació en la diversificació de l'activitat econòmica del medi rural i excel·lència en la comunicació. En cadascuna d'aquestes categories es premiaran tres iniciatives i es concediran un primer, un segon i un tercer premi de 18.000, 12.000 i 7.500 euros, respectivament.


A aquestes categories s'afegeix un premi extraordinari de caràcter honorífic: reconeixement especial per la trajectòria vinculada al suport a les dones en el medi rural.


El termini de presentació de les candidatures a aquests premis s'acaba el 4 de juny del 2021, un mes després que s'anunciï al BOE.


Per ampliar la informació sobre aquests premis es pot consultar:


https://www.boe.es/boe/dias/2021/05/04/pdfs/BOE-B-2021-21798.pdf i descarregar els formularis d'inscripció a la seu electrònica del Ministeri.