Agrobank al dia

Conveni entre AgroBank i AFAMMER

11/01/2021

AgroBank va rubricar l'octubre passat un acord de col·laboració amb l'Associació de Famílies i Dones del Medi Rural (AFAMMER) mitjançant el qual l'entitat financera posa a disposició de totes les associades una àmplia oferta de productes i serveis especialitzats.


L'acord el van subscriure Carmen Quintanilla, presidenta nacional d'AFAMMER, i Carlos Seara, director d'AgroBank. En aquest sentit, gràcies a l'acord, les sòcies de l'associació tindran accés a les línies específiques de finançament destinades a adquirir i adaptar les finques, la maquinària o les instal·lacions i a implementar energies renovables amb finalitat d'autoconsum.


RENOVADA LA COL·LABORACIÓ AMB LA PTV


També CaixaBank, a través d'AgroBank, ha renovat l'acord de col·laboració amb la Plataforma Tecnològica del Vi amb l'objectiu de donar suport al sector vitivinícola i promoure'n la innovació.


L'acord, signat entre Carlos Seara i Mireia Torres, presidenta de la PTV, es materialitzarà a través de sessions especialitzades, jornades, seminaris o reunions conjuntes en què s'oferirà formació en matèria d'innovació i es divulgaran projectes d'R+D+I. A més, l'entitat financera posarà a disposició de totes les empreses que formen part de la PTV el seu servei de comerç exterior i internacionalització.