Indústria

Comença la 5a edició del curs de sommelier del Campus del Vi de Canàries

17/01/2022

Les denominacions d'origen Ycoden Daute Isora i Islas Canarias Canary Wine reprenen, a partir d'aquest mes de febrer, una nova edició que formarà la cinquena promoció d'aquest prestigiós i innovador curs professional de sommelier que es desenvolupa des del 2018 a la seu del Consell Regulador. La seva activitat docent es prolongarà fins al proper mes de juliol.


En la seva aposta contínua per la formació i el desenvolupament del sector vitivinícola de Tenerife, el Campus del Vi de Canàries duu a terme amb gran èxit aquesta activitat formativa ?que compleix aquest any la seva cinquena edició? especialment recomanada a aquelles persones que vulguin professionalitzar-se en l'apassionant món de la sommelieria.


El curs, de 275 hores de durada i de caràcter íntegrament presencial, garantirà tots els protocols sanitaris de docents i alumnes. Els participants podran descobrir tècnicament el desenvolupament de la viticultura i l'enologia, conèixer la geografia vitivinícola de les Canàries, d'Espanya i la mundial i els diferents vins que s'hi troben. Paral·lelament podran desenvolupar els diferents aspectes de l'anàlisi sensorial i les seves especificitats. D'altra banda, es para especial atenció en identificar les funcions i tasques del sommelier per elaborar un perfil professional adequat i conèixer en profunditat el celler i la gestió del seu funcionament. Finalment, s'introdueix els alumnes en el coneixement i els tasts d'altres productes com olis, cafès, cerveses, aigües, formatges, mels, vermuts, begudes espirituoses i tabac pur.