Blog Agrobank

Cimera a Barcelona sobre la innovació del sector agroalimentari

16/05/2023

Barcelona va ser els passats 21 i 22 de març seu del Cim Agroalimentari – Sistemes Alimentaris Global.es organitzada per la Fundació INCYDE de les Cambres de Comerç, la Fundació Dieta Mediterrània i la Fundació Triptolemos.

Aquesta cimera internacional, que va comptar amb la participació de més de 25 països, representa una oportunitat perquè els diferents actors del sector agroalimentari busquin arribar a consensos per a abordar les seves qüestions més rellevants i crítiques.

Com a participació directa en aquest cim, dins del seu comitè assessor i al seu torn com a patrocinador, AgroBank, a través del director de la Xarxa, Carlos Seara, va moderar la taula organitzada sota el títol “És la innovació el futur del sector alimentari?”, en la qual van participar Héctor Barbarín, director general del CNTA; Carlos Moro, president de Cellers Matarromera; Jesús Barranco, CEO de La Unió, i Joan Simó, director d'Innovació i R+D del Grup Ametller.

A més, Mercedes Iborra, CEO de VisualNacert i partner de AgroBank, va participar en Taules Plató RTVE “Startups: el rol de la tecnologia i la innova- ción com a catalitzador del sector alimentari”.