Agricultura

Calvo assegura que el Govern espanyol presentarà "batalla" per protegir els fons de la PAC

10/03/2020

La vicepresidenta primera del Govern espanyol, Carmen Calvo, ha assegurat aquest divendres que l'Executiu de la nació lliurarà una "batalla important" per "protegir" els fons de la PAC. "Necessitem que el pressupost de la Unió Europea creixi i protegir de manera particular els fons de la PAC per a la nostra agricultura", ha dit en un col·loqui a Sevilla organitzat pel Foro Joly.


"Aquest és un Govern sensible, que va al que és important", ha continuat Calvo abans d'agrair "la posició que la pagesia ha decidit mantenir després d'una crisi larvada de molts anys".


"Ho trobem correcte, perquè les seves reivindicacions ens semblen dignes, raonables i possibles de resoldre", ha assenyalat abans d'assegurar: "Necessitem presentar una batalla important en els fons de la PAC i en el pressupost de la Unió Europea".


En la seva intervenció, ha assegurat que el Govern espanyol abordarà reformes estructurals "importants" que permetin una transformació de l'economia mitjançant una "redistribució justa", alhora que ha plantejat com a repte fer front al despoblament de les zones rurals.