R+D+i

CaixaBank triat Banc més Innovador del Món 2021 per EFMA-Accenture

24/11/2021

CaixaBank ha estat elegit Banc més Innovador del Món 2021 (Global Innovator 2021), als EFMA-Accenture Banking Innovation Awards que, des de fa vuit anys, premien les entitats més innovadores en el sector dels serveis financers al món.


És la segona vegada que l'entitat obté la categoria màxima (Gold Award) en aquests guardons, en què CaixaBank s'ha col·locat al top 3 en quatre de les vuit edicions: Gold el 2021 i el 2016, Silver el 2015 i Bronze el 2019, fet que suposa un reconeixement sostingut a la llarga trajectòria d'innovació i excel·lència de CaixaBank.


El jurat dels premis, format per 40 representants de bancs i institucions financeres membres d'EFMA, ha concedit aquest any el màxim guardó a CaixaBank per la seva "destacada aposta per la innovació digital, amb novetats com ara la renovada experiència de client omnicanal, el chatbot de banca per veu, els serveis d'alta i sol·licitud d'hipoteques en línia i l'exitós neobanc: imagin".


Els EFMA-Accenture Banking Awards trien cada any el banc més innovador del món d'entre les entitats que destaquen a les 7 categories sectorials dels premis. En aquesta edició, s'han batut rècords amb la participació de prop de 300 entitats de 73 països i 816 projectes presentats.