Agricultura

CaixaBank Talks, el nou esdeveniment sobre els fons NGEU al sector agrari

21/09/2021

AgroBank organitzarà, dimarts 29 de setembre vinent a les 16.30 h, l'esdeveniment CaixaBank Talks sobre els fons NGEU al sector agrari. Es tracta d'una trobada on-line que comptarà amb participants de primer nivell, tant del Ministeri d'Agricultura com de clients i partners.


L'obertura de l'acte anirà a càrrec del Sergio Gutiérrez, director corporatiu Agrobank a CaixaBank. Després, es donarà pas a la ponència NGEU impartida per Fernando Miranda, secretari general del Ministeri d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació.


Posteriorment, tindrà lloc una taula rodona moderada per Carlos Seara, director de Xarxa Agrobank a CaixaBank, titulada "Impacte i aplicació dels fons NGEU al sector agroalimentari", en la qual participaran personalitats com Antonio Luque, president de la cooperativa agroalimentària DCOOP; Xavier Roca, CEO de Càrniques Juià, Grup Olot Meats; Andrés Escribano, director de Nous Negocis i Indústria 4.0 a Telefónica Tech; Francisco Gálvez, CMO a Balam Agriculture-Rural Innovation Hub, i Fernando Moraleda, Senior Advisor a Llorente & Cuenca i coordinador del PERTE ramader.


Sens dubte, serà un esdeveniment de 360º, amb informació de primera mà per part del Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació per compartir, posteriorment, els punts de vista de clients rellevants amb una clara aposta per la innovació i de diversos partners tecnològics molt involucrats en el sector agrari; i tot això, amb la visió de com portar-ho a terme a través dels PERTE de ramaderia i agricultura.


Apunta't. El registre és gratuït. En el correu de confirmació rebràs un enllaç per poder accedir a l'esdeveniment com a convidat.