R+D+i

CaixaBank s'alia amb el Consell Europeu d'Innovació

14/12/2021

CaixaBank, a través d'AgroBank, la línia de negoci de l'entitat adreçada al sector agroalimentari, i el Consell Europeu d'Innovació (EIC), el programa d'innovació insígnia de la Unió Europea, posen en marxa un programa per seleccionar empreses agrotecnològiques internacionals que desenvolupin solucions innovadores per al sector agrari i ramader al territori espanyol.


El programa té com a objectiu donar resposta als principals reptes del sector mitjançant la col·laboració amb empreses altament innovadores. La convocatòria va dirigida a les empreses invertides o subvencionades per l'EIC (més de 5.000 de 37 països europeus i associats al programa) que puguin aportar solucions per incrementar la productivitat del sector agrari, posar en marxa noves solucions en aquest camp, millorar la sostenibilitat i arribar a nous mercats. Els interessats poden presentar la seva candidatura fins al 21 de gener del 2022 a través d'aquesta pàgina web.


Els finalistes de cada categoria exposaran els seus projectes davant de l'EIC i d'AgroBank. Els que siguin seleccionats seran assessorats per l'EIC i rebran, per part dels equips de CaixaBank, l'impuls comercial per posar en marxa les solucions proposades.


La iniciativa s'emmarca en l'aposta de CaixaBank per un escenari de col·laboració amb empreses emergents en el desenvolupament d'innovació. Aquesta col·laboració permet millorar l'agilitat i l'eficiència en innovació, accelerar el temps des que sorgeix una idea fins que es comercialitza el producte o servei nou i permet identificar talent.