Indústria

CaixaBank renova el seu patrocini amb la Fira Nacional del Vi (FENAVIN) que acull Ciudad Real del 10 al 12 de maig

06/05/2022

CaixaBank ha renovat el seu acord de col·laboració amb FENAVIN, la Fira Nacional del Vi que acull Ciudad Real del 10 al 12 de maig, amb un estand de 100 metres quadrats al Pavelló Ganímedes de la Fira de Ciudad Real on es donaran cita representants dels principals cellers del país.


El director territorial de CaixaBank a Castella-la Manxa, Jaime Campos, ha signat l'acord amb el president de la Diputació de Ciudad Real, José Manuel Caballero. Durant la signatura, Caballero i Campos han intercanviat opinions sobre la conjuntura actual del mercat vitivinícola intern i el president de la Diputació ha pogut conèixer encara més la realitat de la rendibilitat del camp, que tanta importància té a la província.


"El compromís amb el sector de CaixaBank i d'AgroBank, la línia de negoci de CaixaBank adreçada a l'activitat agroalimentària, és ferm i decidit, perquè som conscients de la responsabilitat i el repte que suposa que Castella-la Manxa sigui la regió europea que més vi produeix", ha destacat Campos.


El director territorial de CaixaBank a Castella-la Manxa ha subratllat que "l'entitat vol posar a disposició de cellers i cooperatives tota la nostra experiència nacional i internacional, els nostres productes i el coneixement dels nostres gestors especialitzats en una fira que és referent provincial, regional, nacional i, també, internacional".


D'altra banda, el president de la Diputació de Ciudad Real ha valorat positivament que l'entitat bancària celebri la ponència "Soluciones de financiación de circulante en Agro". Per al president de la institució provincial és molt important que qui treballa diàriament amb els agricultors, productors, comercials i cellerers sigui a l'esdeveniment que els reuneix a tots.


El conveni, que consolida l'aposta de CaixaBank pel sector vitivinícola, contempla la celebració de tasts i maridatges a l'estand de l'entitat per part de la Cooperativa Los Pozos (Daimiel) i la Cooperativa Vinícola de Valdepeñas, entre altres cellers, cooperatives i productors de formatges, així com activitats entre les quals destaca la ponència "Soluciones de financiación de circulante en Agro" per part de la directora de Finançament i Serveis a CaixaBank i presidenta de l'Associació Espanyola de Factoring, Alma Abad.