Blog Agrobank

CaixaBank renova el seu acord amb el MAPA per millorar la competitivitat del sector

22/09/2022

El mes d'abril passat va tenir lloc la renovació del conveni que CaixaBank manté obert amb el Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació (MAPA) amb l'objectiu de millorar la competitivitat del sector. El ministre Luis Planas i Juan Antonio Alcaraz, director general de Negoci de CaixaBank, van participar en l'acte protocol·lari de comunicació de la pròrroga del conveni.


Mitjançant aquest, CaixaBank es compromet a donar suport a iniciatives d'interès per al sector agroalimentari i pesquer, a més d'establir línies preferencials de finançament i fomentar la internacionalització de les empreses agroalimentàries espanyoles.


Igualment, s'inclou recolzar i impulsar els projectes d'emprenedoria al medi rural, amb especial atenció a joves i dones, i afavorir la inversió per a la modernització i innovació de les explotacions agràries.


Especialment, es preveu possibilitar l'accés a vies de finançament que permetin millorar la flota de maquinària i equips, així com ajudar financerament a la investigació i la innovació tecnològica agrària i pesquera.