Agricultura

CaixaBank renova l'acord amb FADEMUR per impulsar l'activitat agrària a Espanya

04/01/2022

CaixaBank, en el ferm compromís per mantenir la xarxa rural i fomentar la diversitat, ha renovat l'acord de col·laboració amb la Federació d'Associacions de Dones Rurals (FADEMUR). Amb aquest acord, signat mitjançant AgroBank, la línia de negoci del sector agrari, l'entitat posa a disposició de totes les associades una àmplia oferta de productes i serveis financers especialitzats per al sector agrari.


L'acord l'ha subscrit Teresa López, presidenta de FADEMUR, i Sergio Gutiérrez, director d'AgroBank. Gràcies a aquest conveni, les sòcies de la federació tindran accés a les línies específiques de finançament destinades a l'adquisició i l'adaptació de les seves finques, maquinàries o instal·lacions, i a la implementació d'energies renovables amb finalitat d'autoconsum. En aquest sentit, l'entitat financera acompanyarà de manera integral les associades, atorgant no només suport financer, sinó també assessorament, planificació conjunta i ajut a la formació i l'especialització.


L'acord també preveu la participació conjunta i el patrocini de CaixaBank d'algunes jornades i actes que organitzi FADEMUR.


Amb aquesta línia de compromís, CaixaBank vol donar suport a les necessitats particulars de les dones rurals al camp i impulsar-ne la presència i el desenvolupament en el sector agrari a Espanya. A més, l'entitat està compromesa i treballa per fomentar la diversitat. Aquest acord amb FADEMUR contribueix a la consecució del 5è objectiu de desenvolupament sostenible (ODS) de les Nacions Unides, que té l'objectiu d'aconseguir la igualtat entre els gèneres i empoderar les dones.