Agricultura

CaixaBank renova l'acord amb AFAMMER per impulsar l'activitat agrària a Espanya

05/08/2021

CaixaBank, d'acord amb el compromís ferm de mantenir la xarxa rural i fomentar la diversitat, ha renovat l'acord de col·laboració que manté amb la Confederació de Federacions i Associacions de Famílies i Dones del Medi Rural (AFAMMER). Amb aquest acord, signat a través d'AgroBank, la línia de negoci especialitzada per al sector agrari, l'entitat posa a disposició de tots els associats una àmplia oferta de productes i serveis financers especialitzats per al sector agrari.


L'acord ha estat subscrit per Carmen Quintanilla, presidenta nacional d'AFAMMER, i Sergio Gutiérrez i Carlos Seara en representació d'AgroBank. Gràcies a aquest conveni, els socis de la confederació passen a tenir accés a les línies específiques de finançament que es destinen a adquirir i adaptar les seves pròpies finques, maquinàries o instal·lacions, i a produir energies renovables amb finalitat d'autoconsum. En aquest sentit, l'entitat financera acompanya de manera integral els associats; els atorga no només suport financer, sinó també assessorament, planificació conjunta, ajuda a la formació i l'especialització.


L'acord també contempla la participació conjunta i el patrocini d'algunes jornades i actes que organitzi AFAMMER, com també de l'Assemblea Anual de 2021 de l'associació i els Premis anuals que celebra.


Seguint aquesta línia de compromís, CaixaBank vol donar suport a les necessitats particulars del camp i impulsar el desenvolupament del sector agrari a Espanya.