Sostenibilitat

CaixaBank, primera entitat que vincula la formació en sostenibilitat a la gratificació dels empleats

26/10/2021

CaixaBank ha començat a impartir formació en sostenibilitat a tota la plantilla de l'entitat i a empleats de companyies filials. En total, durant el quart trimestre de l'any, més de 40.000 empleats del Grup rebran formació sobre sostenibilitat, que és de caràcter obligatori i està vinculada a la gratificació del 2021. És la primera vegada en el sector financer a Espanya que un banc considera la formació en sostenibilitat com a element valorable per a la remuneració variable.

La formació, que CaixaBank ha iniciat entre els seus professionals, va enfocada a difondre principis bàsics de sostenibilitat, especialment pel que fa a la relació amb els grups d'interès i l'impacte que tenen en el negoci. A més, analitza com pot contribuir l'activitat financera als objectius de sostenibilitat, com ara la mobilització del suport financer necessari per construir una economia neutra en carboni el 2050, la reducció de la desigualtat econòmica i social o la inclusió financera.

Així mateix, el curs general, dirigit a tota la plantilla, inclou també els conceptes més rellevants associats a la sostenibilitat, els compromisos nacionals i internacionals principals en matèria de sostenibilitat mediambiental i social i les implicacions del nou paradigma de la sostenibilitat en el conjunt de l'economia, el sector financer i l'entitat.