Agricultura

CaixaBank, primer banc del món en obtenir la certificació AENOR de qualitat de programari per la seva app de banca digital CaixaBankNow

11/05/2022

CaixaBank s'ha convertit en el primer banc del món a obtenir d'AENOR la certificació segons la normativa internacional ISO/IEC 25010 de qualitat de programari per la seva app de banca digital CaixaBankNow.


Aquest reconeixement valida l'app CaixaBankNow com a servei amb els millors estàndards de qualitat i funcionalitat per als diferents segments de clients usuaris de la banca digital. AENOR certifica que l'app proporciona resultats correctes amb el nivell de precisió necessari i proporciona un conjunt apropiat de funcions per a les tasques i els objectius especificats.


Entre els aspectes més valorats de l'app, destaca la informació que es mostra a la pantalla quan un client entra a l'aplicació i s'identifica amb l'usuari, així com l'oferta d'accions disponibles des de la pantalla principal.


El procés d'avaluació i certificació de CaixaBankNow es va iniciar el 2020 i ha suposat la revisió de centenars de milers de línies de codi en múltiples llenguatges de programació i la realització i comprovació de centenars de casos de prova i requisits funcionals. El reconeixement té una validesa de tres anys i s'estén tant a la versió Android de l'app com a la d'iPhone.


CaixaBankNow és l'aplicació de banca digital de referència per als clients de l'entitat. A través d'aquesta app, els clients poden fer tota mena d'operacions financeres, i ofereix informació adaptada al perfil del client, incloent-hi la possibilitat d'utilitzar un assistent virtual basat en intel·ligència artificial per a tot tipus de consultes.


La plataforma disposa també de serveis per contactar directament el gestor personal de CaixaBank assignat al client, amb eines com el "Mur", un canal que funciona de forma similar al mur de missatges de Facebook, amb plena seguretat en les comunicacions entre clients i gestors i el fitxer automàtic de tota la documentació.