Agricultura

CaixaBank presenta a la fira Fruit Attraction el seu informe agroalimentari

06/10/2021

www.caixabank.cat/index_ca.html" target="_blank" rel="noopener">CaixaBank presenta a la fira internacional del sector de fruites i hortalisses Fruit Attraction, que se celebra durant els dies 5, 6 i 7 d'octubre a Madrid, el seu informe anual sobre el sector agroalimentari que elabora www.caixabankresearch.com/es" target="_blank" rel="noopener">CaixaBank Research. En aquest informe, el servei d'estudis de l'entitat elabora una anàlisi en profunditat de la situació i del comportament del sector durant l'últim exercici, i també dels reptes i les perspectives que haurà d'afrontar. Aquest estudi s'ha convertit en un informe de referència i consulta per als professionals del sector ja que proporciona una àmplia radiografia de la situació de l'entorn agroalimentari.


L'informe agroalimentari del 2021, Avançant cap a la sostenibilitat, posa de manifest que "el sector ha demostrat ser clau per a l'economia i la societat espanyoles". El text recull que "el sector agroalimentari és un puntal essencial en la recuperació de l'economia espanyola" i destaca que "la indústria agroalimentària ja ha depassat el nivell precrisi en termes de la xifra de negocis".


L'informe es presenta dimecres a les 16.00 hores al Hall 3 Fòrum Innova i també es podrà consultar a www.caixabankresearch.com