Indústria

CaixaBank posa en marxa una nova solució tecnològica per ajudar bars, restaurants i cafeteries a digitalitzar els seus negocis

24/12/2021

CaixaBank reafirma l'aposta i el suport al sector de la restauració amb la posada en marxa de CaixaBank Order&Go, una nova solució tecnològica que permetrà que bars, restaurants i cafeteries puguin digitalitzar els seus negocis amb facilitat. A través de CaixaBank Order&Go, els establiments hostalers podran oferir cartes en format digital, disposar d'un canal propi de venda on-line i gestionar els serveis d'aplicacions de lliurament a domicili, entre altres funcionalitats que, d'una manera senzilla, els ajudaran en el dia a dia.


La solució, que estarà disponible els propers dies i es podrà contractar en qualsevol oficina de CaixaBank, permetrà que els negocis d'hostaleria agilitzin el servei a l'establiemnt i incrementin les vendes a través dels canals digitals.


Pel que fa a la gestió presencial del local, amb CaixaBank Order&Go els restaurants, bars i cafeteries podran oferir als comensals l'accés a la carta digital mitjançant un codi QR, i permetran que, des dels seus mòbils i de manera autònoma, els clients puguin fer tant la comanda com el pagament en acabar el servei. A més, a través de CaixaBank Order&Go, els negocis del sector també disposaran d'una plataforma web perquè els clients puguin fer reserves, comandes on-line per a lliuraments a domicili o recollides al local.