AgroBank

CaixaBank posa una línia de finançament a disposició dels regants de Catalunya

23/07/2021

AgroBank, la línia de negoci agrari de CaixaBank, aposta per l'especialització territorial amb l'objectiu d'impulsar l'activitat del sector a través d'una potent xarxa de professionals experts.

CaixaBank activa una línia de crèdit que té com a objectiu impulsar i dinamitzar el sector agroalimentari, modernitzant o instal·lant nous regs en les explotacions. Aquesta línia de finançament preveu uns avantatges per als regants en la gestió dels seus comptes, targetes, transferències i la millora de les condicions de finançament dels seus projectes. A més, preveu la possibilitat d'establir als préstecs carències adaptades al conreu que es vulgui establir en l'explotació.


Carina Térmens, directora de negoci agrari de la direcció territorial Catalunya de CaixaBank ha reiterat el compromís de l'entitat financera, a través de la seva línia de negoci AgroBank, amb el sector agroalimentari tot destacant "la contribució de l'entitat per ajudar a la millora de la competitivitat d'aquest col·lectiu mitjançant el disseny de productes i serveis financers creats especialment per atendre les seves necessitats".


Per la seva banda, Amadeu Ros president d'ACATCOR, en representació de les comunitats de regants ha destacat "l'interès que per als regants tenen els productes financers en les condicions establertes en la mesura en que poden ajudar a potenciar l'activitat econòmica dels regants que acaba contribuint en el foment del dinamisme del territori".


CaixaBank dona suport a l'Associació Catalana de Comunitats de Regants (ACATCOR) patrocinant les activitats de l'associació i oferint solucions financeres per les comunitats de regants associades.


AgroBank, líder del sector


AgroBank, la línia de negoci de CaixaBank dirigida al sector agroalimentari, ha consolidat el seu lideratge en aquest segment i té com a clients a un de cada tres agricultors catalans.


La proposta de valor d'AgroBank combina el desenvolupament dels millors productes i serveis adaptats a les peculiaritats dels agricultors, ramaders i cooperativistes del sector, juntament amb un assessorament proper i integral, no només amb el suport financer sinó que també des de la planificació conjunta, l'ajuda a la formació i l'especialització per oferir un servei realment útil.


AgroBank compta amb extensa xarxa d'oficines pròpies i un equip de professionals amb un alt coneixement del sector i duu a terme accions d'impuls al segment com jornades tècniques o acords amb organitzacions de rellevància. A més, a través de la Càtedra AgroBank sobre la Qualitat i Innovació en el sector Agroalimentari, juntament amb la Universitat de Lleida, desenvolupa accions com el premi a la millor tesi doctoral, seminaris i cursos específics.


Per la vocació internacional del sector, AgroBank disposa d'un conjunt de solucions que faciliten el desenvolupament de relacions comercials amb qualsevol lloc del món.


CaixaBank fomenta el finançament responsable i sostenible amb una de les seves línies d'acció prioritàries en matèria de banca socialment responsable. En aquest sentit, CaixaBank disposa de línies de finançament específiques per impulsar projectes que ajudin a combatre el canvi climàtic, com l'eficiència energètica o l'agricultura ecològica, buscant oportunitats a favor de la salut del planeta. Amb aquest tipus de finançaments CaixaBank contribueix als Objectius de Desenvolupament Sostenible de Nacions Unides